2012.04.10.
23:16

Írta: FalseAlarm

Randi cunami

Laci másnapján másnap van, semmi egyéb, harmadnap meg kuss van. jól van akkor, bassza meg, nem érdekel. ez is minek kellett, kurva élet. de meló után este csörög a telefon. idegen szám. hálló? ő haló ő izé ő Laci vagyok. szevasz Laci, mi a helyzet? semmi, kipihented már a pénteket? így kedden, igen kipihentem... megy ez még vagy tíz percet, aztán elköszönés, és csá. semmi egyéb. no martini, no randi. hát ez meg mi a fasz volt, csajos kupaktanács összehív, mindenkivel megosztom, akivel meg lehet, hogy ez akkor most mégis mi. volt benne annyi, hogy ha már elkérte a számom, akkor felhív, de annyi nem, hogy ha felhív, akkor el is hív?? wtf bazmeg férfiak.

de hát ő éppen vidéken van és napokig ügyintéz. szóval minden bizonnyal a randi kivitelezhetetlen lenne, hiszen nullahuszonnégy kantáros vakondnadrágot visel, az érdeklődés meg időközben elveszhet, egy sms meg nem a világ. szóval úgy három nap múlva ráírok, valami vicceset. áll-e még a kantárosnadrág? vagy valami ilyet. válasz érkezik: igen. és kérdés is érkezik: velem mi van? hát velem nem sok van, szóval még egy kérdést intézek. de arra már soha többé nem érkezik válasz.

akkor minek kérdezel fiam, ha nem is akarsz diskurálni? anyádaaaat. szóval smsek kitöröl, szám kitöröl, nevet elfelejt, és minden megtehetőt megteszek, hogy többé eszembe se jusson "semmit"-tel válaszolni arra a költői kérdésre, hogy mit veszíthetek...

negyedik nap telik el ennek a szellemében, amikor már éppen tényleg mindent elfelejtenék, csörög ismét a telefon. aszondja, randi time. húha, számot újra elment, ruhatárban negyven évi vadászat, hogy mit is, mit is. villantós is legyen, meg decens is, kényelmes is, meg egyedi is. jajj szegény fejem már megint mibe kezdtem. de hát ez mégis csak egy randiiii.

sikerült olyat cuccot választani, amivel hatásos az entré, de amikor a kávét és a csapvizet megrendeli magának, egy kicsit elképedek, hogy mennyire coolban nyomja, akár a katapult felszerelését is magával hozhatta volna. szóval én stílusosan ismét bort kérek, mint a nem is olyan régen sikeresen zárult Most-os randevúmon. na aztán amikor érzékeli, hogy mégis csak ki fog velem bírni egy kávénál hosszabb együttlétet is, akkor persze már ő is rendel. beszélgetünk kultúráról, politikáról, minden szempontból az én oldalamon áll, szóval pipa. aztán munkáról, nevelésről, minden francról, az inkognitóján is egy picit beljebb jutok.

fizetünk, megyünk, mivel nem mertem bicajjal érkezni a szépreményű estére, ezért elkísér a megállóig. amikor odaérünk, éppen bepöfög a busz, szóval sok búcsúzkodásra nincs mód, puszi-puszi, és utánam szól, hogy majd beszélünk. oké ezt még a hajamra is kenhetem, szóval megint valamiben reménykedve fogok elaludni, hogy a fene enné meg.

másnap este hív, de éppen nem tudom felvenni. nagyon örülök, hogy lelkes, ezért azonnal írok neki, hogy most nem tudom felvenni, de vissza fogom hívni. nyugtázza: oké. amikor hívom, akkor persze már semmi életjel, szóval halálra izgulta magát szegényem, hogy mikor beszélhet velem. remek. azért másnap délután újra hív. szóval igazán rendes gyerek ez. meg is beszéljük, hogy majd jól megint beszélünk másnap és pontosítunk egy együttlétet. menő. van benne egy kis bizonytalanság, de azért ez mégis menő. együtt töltött velem egy totál kóma éjszakát, ott volt kémia, aztán volt egy több órás első randi, ott volt egy kis bemutatkozás, és még mindig látni kíván.

délután fog hívni, addig valahogy fel kell találnom magam. szombat lévén, semmi mást nem tennék szívem szerint, mint a teraszomon vakarnám magam, de most el kell intéznem ezt-azt, mégpedig az exemmel. kínos ügy, találkozunk a Duna parton. amikor is csörög a telefonom. ajajj, tudtam, hogy így lesz. Laci kérdezi, hogy hol vagyok. hát a Duna parton. akkor odajön. ajajjajajajj. ebből gáz lesz. exet fájó szívvel, de gyorsan lerendez, bájmosoly, és dekoltázs check. minden rendben van, jöhet a második randi. jön is, beszélgetünk tovább ott a parton vagy egy negyed évet. így aztán megéhezünk, kellemes vacsit lapátolunk. végül eltoljuk a biciklit.

puszi-puszi, most már nem szól utánam, hogy majd beszélünk, de én biztos vagyok benne, hisz ez is tök jól sikerült, jó mondjuk egy kicsit gyanús, hogy a padon tőlem fél méterre ült, egy kanyi bók vagy udvarlás szagú dolog nem hangzott el és izé. de homokba dugom a fejem, ahol csak öt nap múlva kezdek el fulladozni, amikor felfogom, hogy ennyi voltam. smsek kitöröl, szám kitöröl, dejavu-m van.

strigula: biztos csaja van

Szólj hozzá!

Címkék: randi felhív nem hív fel

A bejegyzés trackback címe:

https://strigula.blog.hu/api/trackback/id/tr284382061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása